Crosst.hr

KUL PONG – 4 Hrvatska liga muški – odigrana tri kola u Kutini

par ban

Bravo dečki, ponosni smo na Vas!!!!

Bjelovarski Pongovci Fran Novaković, Marko Šolaja te braća Ban, Marinko i Slaven putovali su za Kutinu, gdje su po prvi puta branili boje KUL PONG-a na stolnoteniskom natjecanju u međužupanijskoj ligi. Po dolasku u Kutinu mnogi nisu znali kakav to kul-klub, tko igra za njega i vjerujemo da su se svi nadali laganim bodovima na pridošlicama iz Bjelovara za koje nitko nije čuo. No već u prvom kolu pobjedom nad Daruvarom 2 4:2 naši pongovci dali su naslutiti da se na njima baš ne budu tako lako dobivali bodovi.

Drugo kolo, naši dečki su samo potvrdili da prve pobjede nisu bile slučajne te su istim rezultatom 4:2 dobili ekipu Kutine 5, dok u trećem kolu istim rezultatom dobivaju i ekipu Lipe 2.

Tako naši kul- pongovci upisuju i treću pobjedu na svom prvom debitantskim nastupu u ligi, koji im već osigurava trenutno treće mjesto na rang listi, na kojoj dijele isti broj bodova kao i prvoplasirana i drugoplasirana ekipe SISCIA 1,2, samo s razlikom u dobivenim setovima.

Bravo dečki, ponosni smo na Vas!!!!

Trener Ban zadovoljan je viđenim i rezultatom u konačnici, naravno kaže da još moraju puno trenirati da bi bili svi igrači u top formi ali da je lijepo znati da smo prava konkurencija čak i sa najmlađim pongovcem Franom, kojemu je ovo bilo prvo pravo stolnotenisko natjecanje.

U narednim kolima izmjenjivat ćemo se kao ekipa i za stol će doći i ostali pongovci kluba, kako bi otkrili koji parovi najbolje funkcioniraju a i da šansu dobiju svi dečki koji su redovni na treningu.

Ines Ban

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.