Crosst.hr

Klupska biciklijada i fox ročkas!

2016 04 foksici 1

Proslavili dvanaest godina kluba

Drugi dio foksića okupio se da odradi team building kako bi se družili van sportskih terena, a ujedno i proslavili dvanaest godina kluba. Foksići su se okupili u Boriku te su se pridružili biciklijadi koja je vodila do izletišta i vinarije Coner gdje su se ugodno družili, zabavljali, ali i odradili korisnu rekreaciju sa svojim najdražim članovima i njihovim
obiteljima.

Foksovi treneri su poznati po programima koje nude svojim dragim članovima, od klupskog sanjkanja, maskenbala, klupskog turnira, polaganja pa sve do biciklijade. Treneri se bave svim uzrastima od najmanjih do najstarijih pritom uključujući njihove roditelje i ostale članove obitelji.

Klub je u suradnji sa svojim dugogodišnjim sponzorom popularnom bjelovarskom firmom Koestlin d.o.o poklonio 250 majica svojim članovima za dvanaesti rođendan.

Svi u klubu su izuzetno zadovolji što se postiglo u dvanaest godina i što smo iz malog podruma postali najuspješniji gradski kolektiv.

Ovim putem pozivamo sve građane da postanu dio uspješnog teama i da nam se pridruže u našem Fox Brlogu.

Bjelovarski taekwondo klub Fox

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.