Crosst.hr

KK Husar sudjelovao na utakmici u daljinskom jahanju u Baranji

kk husar baranja

Konjički klub Husar iz Čazme prošli je vikend u Kneževim Vinogradima u Baranji sudjelovao na utakmici u daljinskom jahanju koja se boduje za 3. kolo Croatia kupa.

Utakmica je bila organizirana u 3 utrke na 38 km, 71 km i 89 km, a KK Husar koji se ove godine natječe u sastavu Konjičkog saveza BBŽ-a sudjelovao je sa 4 natjecateljska para u konkurenciji prijavljenih na utrci od 38 km i 71 km. Najbolji rezultat ostvario je Branko Kovačić u seniorskoj konkurenciji na utrci od 38 km osvojivši 1. mjesto, za desetinku sekunde bolje od drugoplasirane Biance Šepak sa konjem Adolfom. Marijan Pocrnčić je s konjem Camalom osvojio 2. mjesto na utakmici od 71 km. Takmičenje za Croatia kup nastavlja se 20. srpnja 2013. utakmicom u Čazmi.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.