Crosst.hr

Kamp reprezentacije i Regionalni kup II. kolo

2017 1 sport2017 1

U Nacionalnom centru na Zagrebačkom velesajmu 17. 12. 2016. godine održan je posljednji trening za djevojčice i dječake do 13 godina

U Nacionalnom centru na Zagrebačkom velesajmu 17. 12. 2016. godine održan je posljednji trening za djevojčice i dječake do 13 godina koji kandidiraju za nastup na turniru Nation to Nation koji se održava od 13. do 15. siječnja u Pečuhu u Mađarskoj. Među osam najboljih djevojčica i osam najboljih dječaka u Hrvatskoj nalaze se i polaznici badminton kluba Bjelovar, Lucija Barišić i Fran Čanić.

Izbornica mlađih dobnih skupina Renata Horvat Vrbnjak odredila je sastav za turnir u Mađarskoj među kojima je i Lucija Barišić. Uz Luciju na turniru će još nastupiti Jelena Buchberger ( BK V. Gorica ) i Lucija Mežnarić ( BK Novska ). Za dječake nastupit će Roko Pipunić ( BK Purger ), Ivano Kukla ( BK Novska ) i Filip Bajzek ( BK Novska ).

Istog dana održano je i II. kolo Regionalnog kupa u dvorani Concordia u Zagrebu za U9, U11, U13 i U15. U konkurenciji U11 Bojan Radičević nastavlja sa odličnim igrama, te je uvjerljivo osvojio prvo mjesto, a izvrsno treće mjesto osvojio je Domagoj Derifaj.

U konkurenciji djevojčica Sara Gičev osvojila je odlično drugo mjesto.

Fran Čanić i Lucija Barišić koji su prije kupa odradili tri sata treninga u kampu reprezentacije osvojili su u U13 solidno 7. mjesto. Nastupili su još Laura Nikšić koja je bila osma, te Nika Rumenjak na 11 mjestu.

U konkurenciji do 15 godina nastupili su Tin Čanić ( 7. mjesto ) i Ema Mihaljev ( 7. mjesto ).

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.