Crosst.hr

JUNIORSKA EKIPA TAEKWONDO KLUBA FOX PRVA U SLOVENIJI

U Mariboru je proteklog vikenda (23. i 24. 2.2013.) održan međunarodni turnir 6. Slovenia Open, koji je okupio oko 350 natjecatelja nacionalnih timova Hrvatske, Srbije, Slovenije, Slovačke, Rumunjske i Crne Gore te klubova iz Rusije, Bavarske, Italije, Grčke, Poljske, Austrije, Slovenije i Hrvatske.

Ekipa FOX-a je bila jedini predstavnik našeg grada i županije na ovom turniru i u ukupnom plasmanu juniora i juniorki zauzeli su PRVO mjesto, ispred juniorskog tima Jastreba i reprezentacije Srbije!

Zlata su osvojili Luka Horvat, Ana Rajčević i Andrea Pacadi. Srebro je osvojila Sara Rajčević koja je, nažalost, morala predati finale pri vodstvu 3:0, zbog ozljede skočnog zgloba. Broncom su se okitili Karlo i Lana Krapec.

Klub ovim putem zahvaljuje sportskom savezu BBŽ koji su im omogućili prijevoz na ovo natjecanje. Natjecatelje je vodio trener Feđa Medak.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.