Crosst.hr

Izvrsne Čazmanke ekipno prve u gađanju malokalibarskom puškom

Kako je izvijestio Milan Obranović, tajnik Streljačkog društva Čazmatrans, proteklog je vikenda Društvo sudjelovalo na Prvenstvu Hrvatske u streljaštvu, a strijelci su postigli zapažene rezultate.

Seniorke su u trostavu postigle ukupno prvo mjesto s 1419 krugova. Pojedinačno Ivanka Rogić treća s 504 kruga, Viktorija Mikulčić šesta s 464 kruga i Nataša Sudarević Heger sedma s 451 krugom.

Seniori u disciplini serijska malokalibarska puška ležeći ekipno su sedmi s 1025 krugova. Pojedinačno Dubravko Pirak 29. mjesto s 340 krugova, Dražen Sudarević 19. mjesto s 346 krugova i Franjo Milčić 30. mjesto s 339 krugova.

U disciplini seniorke, serijska malokalibarska puška ležeći ekipno je postignuto treće mjesto s 998 krugova. Pojedinačno Ivanka Rogić treća s 359 krugova, Viktorija Mikulčić deseta s 325 krugova i Nataša Sudarević Heger trinaesta s 314 krugova.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.