Crosst.hr

Ivana i Kristijan na državnom u Koprivnici

h8 koprivnica 2013

Dana 21.3.2013. u Koprivnici je održano prvenstvo RH u latinsko-američkim plesovima u organizaciji SPK ”Ritam” iz Zagreba.

Na natjecanju je nastupilo 99 plesnih parova iz 16 klubova, među kojima je bio i SPK ”H-8” Bjelovar. Sudilo je 7 sudaca, i to po jedan iz Mađarske, Francuske, Česke i Danske dok su trojica bila iz Hrvatske.

U najjačoj starosnoj i kvalitativnoj kategoriji pobijedili su Ištvan Varga-Gabrijela Pilić iz SPK ”Optimus” iz Zagreba, 4. mjesto osvojili su Damir Horvatinčić-Petra Jeričević, 5. mjesto osvojili su Viktor Sabo-Vanja Vujić također iz SPK ”Optimus” Zagreb.

Damir i Viktor sa svojim partnericama su i pobjednici ”Trofej grada Bjelovara” koji su sa svojim plesnim umijećem i vještinom oduševili gledateljstvo.

Kristijan Pavičić-Ivana Klimpak, članovi SPK ”H-8” plasirali su se na 21. mjesto.

Plesne umjetnike imat će Bjelovarčani priliku vidjeti ponovo 25.5.2013.g. u Školsko-sportskoj dvorani u Bjelovaru kada će se održati i ove godine već tradicionalni međunarodni plesni spektakl u standardnim i latinsko-američkim plesovima za ”Trofej grada Bjelovara” u organizaciji SPK H8, a pod pokroviteljstvom Grada Bjelovara.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.