Crosst.hr

Gostovanje NK Bjelovar u Vukovaru

nk bjelovar u vukovaru 2014 1

U gradskoj vijećnici predstavnike Nogometnog kluba Bjelovar, Grada Bjelovara i Bjelovarsko-bilogorske županije primio je zamjenik gradonačelnika Marijan Pavliček zajedno sa sportskim djelatnicima HNK Vukovar 1991., Mirko Sabljak, sportski direktor HNK Vukovar 1991, Tadija Ištuk, Tomislav Kovač i pukovnik Ivan Lukić – Zolja, jedan od legendarnih branitelja s Trpinjske ceste.

Nakon druženja su svi zajedno krenuli prema Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskog rata u Vukovaru. Polaganjem vijenca i paljenjem svijeća odali su počast hrvatskim braniteljima i svim hrvatskim žrtvama koje su svoj život dale za slobodnu i neovisnu Hrvatsku.

U ime Nogometnog kluba Bjelovar vijenac su postavili Lidija Britvić Vojnić, predsjednica NK Bjelovara i Božidar Vukojević, otac poznatog hrvatskog nogometaša i reprezentativca Ognjena Vukojevića. U ime Bjelovarsko-bilogorske županije i Grada Bjelovara, vijenac su postavili Niko Pinjuh, vijećnik Gradskog vijeća Grada Bjelovara i Ivan Murgić, predsjednik Odbora za kulturu, sport i tehničku kulturu Grada Bjelovara.

Isti dan započelo je odigravanje prvenstvene utakmice 4. kola 3. HNL Istok između HNK Vukovar 1991. i NK Bjelovara. Nakon završenog poluvremena, radi nedostatka motivacije i htijenja, ekipa Bjelovar odlazi u svlačionicu sa dva primljena zgoditka. Drugo poluvrijeme ekipa Bjelovara nije pokazala nikakav pomak u igri. Naprotiv, daju povod protivničkoj ekipi za niz sljedećih golova. Jedine zgoditke za NK Bjelovar postižu Alen Maras iz dosuđenog kaznenog udarca u 59. minuti i Domagoj Habek, udarcem sa 15-ak metara, nakon što se lopta odbila od desne vratnice. Utakmica u konačnici završava sa 6:2 u korist ekipe HNK Vukovar 1991.

Iako su domaćini pobijedili, Bjelovarčani su zahvalili Vukovarčanima na odličnom gostoprimstvu.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.