Crosst.hr

FOX-ova ŽETVA MEDALJA

U subotu, 27. travnja 2013. u Novskoj se održavao taekwondo turnir “9. memorijalni turnir Bljesak 1995.”. Na njemu je nastupila šarolika kadetsko-juniorska FOX ekipa.

Turnir je ujedno bio i četvrti kvalifikacijski turnir za juniore za odlazak na Europsko prvenstvo. Luka Horvat i ovoga puta osvojio je zlatnu medalju te je sada jedini juniorski natjecatelj u svim kategorijama (i u muškoj i u ženskoj konkurenciji) koji ima osvojena sva četiri kvalifikacijska turnira.

Andrea Pacadi i Ana Rajčević osvojile su zlatne medalje. Ana Rajčević nakon ovog turnira također se nalazi na vrhu ljestvice po broju osvojenih bodova.

Karlo Krapec napokon je odradio tri savršene borbe i time je proglašen i za najboljeg juniora cijelog turnira.

Bruno Lovrak je nažalost morao predati finalnu borbu zbog ozljede i zadovoljiti se srebrom, a Sara Rajčević osvojila je broncu izgubivši u polufinalu.

Na kraju dana – veliki uspjeh svih natjecatelja FOX-a donio je i 2. ekipno mjesto na cijelom turniru. Prvoplasirana ekipa Sajnami iz Vinkovaca pristigla je daleko brojnija s punim autobusom natjecatelja svih skupina. Uz to mlađi kadeti i kadetkinje FOX-a su ekipno bili 3., kadetkinje su bile 5., a juniorska ekipa osvojila je također visoko 2. mjesto.

Natjecatelje je vodila trenerica Sanela Tolić.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.