Crosst.hr

FOX LIMA�? KUP

Zajedni�?ko druženje u Taekwondo klubu “FOX”

Protekli vikend, u dvorani taekwondo kluba Fox održano je klupsko natjecanje pod nazivom FOX LIMAČ KUP. Natjecanje je bilo osmišljeno prije svega kao zajedni�?ko druženje trenera, djece i roditelja u klupskim prostorijama i kako bi najmlađim �?lanovima vrtićancima i osnovnoškolcima po�?etnicima približili svijet natjecanja. Foksići su kroz nekoliko disciplina morali pokazati i demonstrirati svoju brzinu, snagu, agilnost i to su na oduševljenje velikog broja roditelja, baka, djedova, braće i sestara odradili savršeno.

U samo natjecanje uklju�?eni su bili i roditelji, koji su kroz disciplinu KICK morali u jednoj minuti napraviti što više udaraca nogama na boksa�?ku vreću, a pobjednik svake skupine osvojio je za svoje dijete slatki poklon paket sponzora Koestlina.
fox_turnir1.jpg
Bilo je lijepo vidjeti na jednom mjestu toliko veselih i sretnih lica �?lanova kluba Fox i njihovih roditelja koji su uživali u zajedni�?kom druženju i veselju.

Zajedni�?kom veselju pridružila se i zamjenica gradona�?elnika gospođa Jasna Višnjević, koja je kao izaslanik Grada Bjelovara došla i do�?ekala Andreu Pacadi, koja je na Univerzijadi osvojila 3. mjesto.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.