Crosst.hr

Fox ekipno treći

Proteklog vikenda TKD “Fox” je nastupio na turniru “Plemeniti taekwondo turnir Zaprešića”. Na turniru je nastupilo 876 natjecatelja iz 85 klubova. A FOX je u ekipnom plasmanu osvojio visoko 3. mjesto.

Ovo je bio drugi od pet kvalifikacijskih turnira za odlazak na Europsko juniorsko prvenstvo u Portugalu. Luka Horvat osvojio je i drugi put najviše postolje u kategoriji do 73 kg. Prvo mjesto osvojila je i Ana Rajčević u kategoriji do 44 kg. Andrea Pacadi osvojila je 2. mjesto, dok su juniori Brian Češljar i Jerko Meštrović osvojili 3. mjesto.

U kadetskim kategorijama Elena Lovrak i Ena Šimunić osvojile su zlata, Lana Rajčević srebro, a Lea Leljak broncu.

U mlađim kadetskim kategorijama Marko Erjavac i Lara Petek doslovce su “prohujali” turnirom za što su osim osvojenim zlatnim medaljama proglapeni za najbolje mlađe kadete turnira.

Nažalost bez plasmana su ostali juniori Sara Rajčević, Karlo Krapec, Sven Petreković i Bruno Lovrak. Natjecatelje je vodio trener Feđa Medak.

Napomenimo samo da sljedećeg vikenda juniorska ekipa kluba ide put Rijeke na Prvenstvo Hrvatske.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.