Crosst.hr

Foksići na treningu u taekwondo klubu Jastreb

2016 02 TFOX 1

Druženje i učenje uz kvalitetne sparinge

Članovi taekwondo kluba Fox gostovali su u zagrebačkom taekwondo klubu Jastreb gdje su kadeti, juniori i seniori odradili sparinge. Kroz zajedničko druženje s prijateljima iz Zagreba mali foksići stječu nova prijateljstva, iskustva te se lakše adaptiraju na stres na natjecanjima jer često gostuju po drugim sredinama i klubovima te mijenjaju sparing partnere. Bilo je to jedno lijepo sportsko druženje s puno kvalitetnih sparinga. Ovo je svima bila odličan test prije početka sezone te nadolazećih turnira M2 i Slovenija
Open-a. Na treninzima je sudjelovalo osam foksića Andrea Pacadi, Petra Miškulin, Sara Rajčević, Kevin Češljar, Marko Erjavac, Alen Božić, Borna Bertić te kao trener Feđa Medak.

Kadeti su odradili trening od 19.30-21:00, a juniori i seniori od 21:00-22:30h, treneri su zadovoljni viđenim te sad slijedi popravljanje sitnih greški te prvi turnir M2 gdje se od foksića neće tražiti rezultat već da u pojedinim segmentima borbe bolje i kvalitetnije reagiraju. A forma se brusi za Slovenija Open koji ima status G1 turnira svjetske serije. Na zadnjem turniru Slovenija Open foksići brane ekipno prvo mjesto u konkurenciji juniora.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.