Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr

Ekipno i pojedinačno prvenstvo regije(Slavonija-Zapad) za mlađe kadete

stk bjelovar mladji kadeti

MLAĐI KADETI VICEPRVACI REGIJE

Nakon dugi niz godina stolnoteniski klub Bjelovar se može pohvaliti uspjehom i u muškoj konkurenciji, klub iz kojeg su isplivale generacije odličnih stolnotenisača koji ima perspektivu da i u budućnosti nastavi dobrim rezultatima kako na regionalnoj, tako i na državnoj sceni.

U vrijeme kada se klubovi gase i nisu u mogućnostima održavati ni jednu kategoriju stolnoteniski klub Bjelovar uz ženske kategorije veliku pozornost pridodaje i muškoj ekipi, a dokaz tome je i ekipno i pojedinačno prvenstvo regije proteklog vikenda održano u Slavonskom brodu gdje su mlađi kadeti u sastavu LJEVAKOVIĆ PETAR, ŠČURIC IVAN, PERŠIN MATEO, ŠČURIC FILIP, FRTALJ DOMINIK osvojili drugo mjesto.

Predvodnici ove mlade garde talentiranih stolnotenisača Ljevaković i Ščuric uz najmlađe kadete pobijedili su Strmac (Nova gradiška) i Sirač sa po 3/0, te Graničar iz Slavosnkog broda 3/1. U odlučujućoj utakmici za prvaka regije Bjelovarčani su poklekli i poraženi od obrtničke škole (Slavonski brod) 1/3.

1. Mjesto – OBRTNIČKA ŠKOLA (Slavonski brod)
2. Mjesto – STK BJELOVAR
3. Mjesto – STK GRANIČAR (Slavonski brod)
4. Mjesto – STK SIRAČ
5. Mjesto – STK STRMAC (Nova gradiška)

ŠČURIC SREBRNI, LJEVAKOVIĆ BRONČANI

U pojedinačnoj konkurenciji repriza dobrih igara iz ekipnog dijela, ulaskom u finale Ščuric Ivan, ostvaruje plasman karijere, nakon iscrpnog polufinala gdje Ivan nakon gubitka 2/0 u setovima protiv Stanišića iz Slavonskog broda preokreće na 3/2 u svoju korist. U finalu je nedostajalo svježine za još jedan podvig, gdje je poražen od Lovrića iz Slavonskog broda 3/0, propustivši pri tome vodstvo 10/8 u prvom setu tako da se Ivan morao zadovoljiti srebrnom medaljom.

Ljevaković Petar u ljepotici dana protiv pobjednika Lovrića u polufinalu gubi sa 3/2 u setovima 16/14 u petom setu (propustio dvije meč lopte), tako da se na kraju morao zadovoljiti brončanom medaljom.

Pročitajte još