Crosst.hr

Dva zlata za Davida i Vanu

h8 krizevci 2013

Dana 21.4.2013. u Križevcima je održan plesni turnir u standardnim i latinsko-američkim plesovima. Nastupilo je 130 parova iz 28 kluba iz 4 države (Hrv, Mađarska, Slovenija, BiH).

Među njima bili su i plesni parovi Sportskog plesnog kluba ”H-8” Bjelovar: David Ljevar-Vana Četković, Mario Ljevar-Klara Slivar, Marko Kurešević-Lucija Dalija Šabić, Ivan Novaković-Mateja Novaković, Tomislav Bracko-Anamarija Bracko te Kristijan Pavičić-Ivana Klimpak.

Najbolji rezultat postigao je pp david-vana u kategoriji ”osnovci D3” u standardnim plesovima gdje su osvojili prvo mjesto i zlatnu medalju te u kategoriji ”osnovci D2” u latinsko-američkim plesovima gdje su takoder osvojili prvo mjesto i zlatnu medalju.

Dva druga mjesta i srebrne medalje u obje plesne discipline ”osnovci D2” discipline osvojio je pp mario-klara.

Do drugog mjesta i do srebrnih medalja došao je pp Tomislav Bracko-Anamarija u kategoriji ”starija mladež D3” obje plesne discipline. Marko Kurešsević-Lucija Dalija Šabić, Ivan Novaković-Mateja Novaković, Kristijan Pavičić-Ivana Klimpak u velikoj konkurenciji nisu ušli u finale.

Prvenstvo hrvatske u standardnim i latinsko-američkim plesovima održat će se u Bjelovaru 25.5.2013. u školsko-sportskoj dvorani novog Srednjoškolskog centra u organizaciji SPK H8 Bj. pod pokroviteljstvom Grada Bjelovara za ”Trofej grada Bjelovara”.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.