28. studenoga 2021

Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr

David i Vana do zlata

h8 osijek 2013

Dana 10.2.2013. u Osijeku u organizaciji domaćeg kluba ”D&D” održano je natjecanje na kojem su osim hrvatskih natjecatelja sudjelovali i natjecatelji iz susjednih zemalja – Mađarske, Srbije, Bosne i Hercegovine.

SPK ”H8” osvojio je 5 medalja, od toga jednu zlatnu, dvije srebrne i dvije brončane.

David Ljevar (OŠ Hercegovac – PS Palešnik) – Vana Četković (OŠ Velika Pisanica) osvojili su u standardnim plesovima prvo mjesto i zlatne medalje, dok su u latinsko-američkim plesovima bili 2. i osvojili srebrne medalje, Mario Ljevar (OŠ Hercegovac – PS Palesnik) – Klara Slivar (II.OŠ Bjelovar) u standardnim plesovima osvojili su 2. mjesto i srebrne medalje, dok su u latinsko-američkim osvojili 3.mjesto i brončane medalje, Marko Kurešević (IV.OŠ Bjelovar) – Lucija Dalija Šabić (OŠ Veliko Trojstvo) bili su u standardnim plesovima 4., dok su u latinsko-američkim plesovima bili 3.i osvojili brončanu medalju.

Sljedeće natjecanje je u Zelini.

Tradicionalno plesno natjecanje za ”Trofej grada Bjelovara” pod pokroviteljstvom grada Bjelovara u organizaciji SPK H8 održat će se 25.5.2013.u Školsko-sportskoj dvorani u Bjelovaru.

H8 poziva zainteresirane na plesnu edukaciju svih uzrasta koja se održava ponedjeljkom, a dodatne informacije na mob. 098 290 718.

Slične objave