Crosst.hr

David i Vana do srebra

h8 sisak 1

Dana 10.3.2013. u Sisku je održan 5. memorijalni turnir ”Domagoj Nedug”, plesni turnir u standardnim i latinsko-američkim plesovima u organizaciji Hrvatskog sportskog plesnog saveza i sportskog plesnog kluba ”TOP STEP” iz Siska.

Na natjecanju je bilo preko 130 plesnih parova iz Hrvatske i Mađarske, a među njima i plesni parovi Sportskog plesnog kluba ”H-8” Bjelovar – David Ljevar-Vana Četković, Marko Kurešević-Lucija Dalija Šabić te Ivan Novaković-Mateja Novaković.

U konkurenciji ”osnovci D3” u standardnim plesovima David Ljevar-Vana Četković osvojili su 4. mjesto dok su u latinsko-američkim plesovima osvojili 2. mjesto i srebrnu medalju. Marko Kurešević-Lucija Dalija Šabić u kategoriji ”mladež C” te Ivan Novaković-Mateja Novaković u kategoriji ”odrasli C” u velikoj konkurenciji u obje plesne discipline prikazali su dojmljivo plesnu vještinu, ali nedovoljno za suce i zapaženije više mjesto.

Sljedeće natjecanje je državno prvenstvo u latinsko-američkim plesovima koje će se održati u Koprivnici.

Plesni međunarodni turnir za ”Trofej grada Bjelovara” u organizaciji SPK H-8 održat će se 25.5.2013.g. (subota) u Školsko-sportskoj dvorani u Bjelovaru pod pokroviteljstvom grada Bjelovara.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.