Crosst.hr

Brat i sestra Bracko do medalja

plesni par kuresevic sabic

Dana 24.2.2013. u Zelini je održan kvalifikacijski bodovni turnir u standardnim i latinsko-američkim plesovima na kojem je nastupilo preko stotinu plesnih parova iz hrvatske i susjednih zemalja Slovenije, Mađarske i BiH.

Među njima bio je i plesni par iz SPK ”H-8” Bjelovar David Ljevar-Vana Četković, Mario Ljevar-Klara Slivar, Marko Kurešević-Lucija Dalija Šabić te Kristijan Pavičić-Ivana Klimpak.

Najuspješniji je bio plesni par u svojoj kategoriji ”osnovci D2” David Ljevar-Vana Četković koji su došli do 2. mjesta i srebrne medalje u standardnim plesovima, dok su u latino-američkim plesovima bili 4.

Do svojih prvih ovogodišnjih srebrnih medalja došli su i Tomislav Bracko-Anamarija Bracko koji su osvojili 2. mjesta u obje plesne discipline u kategoriji ”starija mladež D3”.

Mario Ljevar-Klara Slivar bili su 4. u ST plesovima, dok su 5. bili u LA plesovima u kategoriji ”osnovci D2”.

Marko Kurešević-Lucija Dalija Šabić u jakoj konkurenciji u kategoriji ”mladež C” osvojili su u ST plesovima 8. mjesto, a u LA plesovima 9. mjesto.

Kristijan Pavičić-Ivana Klimpak u kategoriji ”odrasli B” osvojili su 7. mjesto u ST plesovima te 4. mjesto u LA plesovima.

Sljedeće natjecanje za 14 dana je u Sisku.

Plesni klub ”H-8” poziva osnovce, srednjoskolce i odrasle na plesnu poduku a sve informacije mogu dobiti na br. mob.098 290-718.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.