09. ožujka 2021

crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr

Bogati vikend bjelovarskih foksića

Dio ekipe predvođeni trenerima Sanelom Tolić Medak i Berislavom Držanićem bili su na prijemu kod predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović zbog vrhunskih ostvarenja u sportu

Članovi najtrofejnijeg sportskog kolektiva imali su aktivan vikend. Dio ekipe predvođeni trenerima Sanelom Tolić Medak i Berislavom Držanićem bili su na prijemu kod predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović zbog vrhunskih ostvarenja u sportu. Ovo je najveća nagrada za promicanje taekwondoa i kluba FOX te potvrda kvalitete i rada. Trenerica Sanela predala je predsjednici unikatni srebrni privjesak s logom Foksića s pripadajućim lančićem kao uspomenu na ovaj događaj. Na prijemu su bili Sara i Tesa Rajčević, Andrea Pacadi, Lana Krapec, Lara Petek, Brian i Kevin Češljar, Mateo Knezić, Ivan Zelić. Svi foksići koji su bili na prijemu osvajači su medalja na državnim, međunarodnim smotrama G serije i prvenstvima Europe, Svijeta i Studentskim igrama.

Foksići su uz Predsjednicu pratili prigodni glazbeni program te su bili u razgledavanju presjedničine rezidencije na Pantovcaku. Na prijemu nisu mogli prisustvovati foksići koji su nastupali na Slovenija Open-u turniru svjetske G1 serije Marko Erjavac, Petra Miškulin, Ines i Anja Popović te trener Feđa Medak.

Turnir je okupio najbolje od najboljih, a foksići su opet bili na nivou. Marko Erjavac je na svom prvom juniorskom G1 turniru došao do finala te se morao zadovoljiti srebrnom medaljom dok je kadetkinja Anja Popović na svom prvom G1 turniru uzela brončano odličje. Petra i Ines nažalost zaustavljene su u prvim kolima. Ovako ispunjen i povijesno važan vikend foksići dugo nisu imali, ali su se pokazali u pravom svijetlu i opet prezentirali svoj grad i svoju županiju.

Taekwondo klub FOX Bjelovar

Povezani članci

newsend_hgk