Crosst.hr

Bjelovarski klub Fox nastupio na turniru Slovenia open G1

2016 03 foks 1

Članovi taekwondo kluba FOX nastupili su na prestižnom međunarodnom turniru pod nazivom Slovenia Open koji se održao u Mariboru i koji je okupio 800 natjecatelja iz svih krajeva svijeta.

Seniorka Andrea Pacadi prvo kolo je bila slobodna, a u drugom kolu pobjeđuje reprezentativku Srbije u vrlo neizvjesnoj borbi. Treće kolo u borbi za srebrno odličje, Andrea se bori protiv reprezentacije Izraela, gubi borbu iako joj je protivnica uspjela zadati samo jedan udarac koji je bio odlučujući za daljnju pobjedu. Andrea se morala zadovoljiti brončanom medaljom s ovog jakog turnira.

Marko Erjavac prvo kolo pobjeđuje borca iz Srbije prekidom u drugoj rundi, a u borbi za medalju gubi od reprezentacije Bugarske. Borac je bio znatno viši i teži od Marka te je to bilo presudno u pojedinim elementima borbe što Marko nije mogao plasirati svoje udarce.

Kevin Češljar prvo kolo je bio slobodan, a u drugom kolu borio se protiv aktualnog prvaka Hrvatske te izgubio u zadnjim sekundama borbe 2:3 iako je Kevin dominirao sve tri runde, iskustvo prvaka države presudilo je u njegovu korist.

Petra Miškulin nakon super početka sezone i početka prve runde pri vodstvu od 5:2, gubi koncentraciju i razmišlja o kraju borbe što ju je koštalo gubitka borbe i medalje.

Trener Feđa Medak vodio je foksiće na ovaj prestižni turnir, a klub se ovim putem zahvaljuje gradu Bjelovaru i Sportskoj zajednici Grada Bjelovara na nesebičnoj pomoći.

Taekwondo klub “FOX”

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.