19. siječnja 2019

Bjelovarski foksići sudjelovali na otvoranju Europskih sveučilišnih igara

Andrea Pacadi, Brian Češljar te Ivan Zelić branit će boje Zagrebačkog sveučilišta na Europskim Sveučilišnim Igrama

Četvero foksića sudjelovalo je u svečanoj ceremoniji otvaranja Europskih Sveučilišnih Igara koje je otvorio premijer Tihomir Orešković.
Na otvaranju su sudjelovali foksovi borci koji studiraju na fakultetima, ali nisu se odrekli svojeg kluba i svojeg grada iako su promijenili sredinu te sada žive i školuju se van svog rodnog grada.

Andrea Pacadi, Brian Češljar te Ivan Zelić branit će boje Zagrebačkog sveučilišta na Europskim sveučilišnim igrama, a kao trener reprezentacije ih vodi njihov klupski trener Feđa Medak.
Ovo je još jedan dokaz da ima sportaša i studenata koji se ne moraju odreći svojeg matičnog kluba i grada da bi studirali u drugoj sredini. Ovaj hvale vrijedan potez studenata je prepoznao i naš gradonačelnik Antun Korušec sa svojim suradnicima koji je omogućio iz svoje pričuve sredstva za pomoć svojim mladim i ambicioznim sugrađanima da nastupe ne ovim povijesnim igrama!
U taekwondo klubu Fox su izuzetno ponosi na četvero foksića koji će biti na ponos gradu i klubu na ovom prestižnom natjecanju te molimo sve sugrađane da nas prate putem TV ekrana i budu nam podrška.

Sve zainteresirane za bavljenje sportom na najvišoj razini Bjelovarski FOX klub poziva u svoj mega uspješni Fox Brlog u ulici Matice Hrvatske 6.

Povezani članci