20. listopada 2021

Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr

Bjelovarski foksići sudjelovali na otvoranju Europskih sveučilišnih igara

IMG 20160714 WA0007

Andrea Pacadi, Brian Češljar te Ivan Zelić branit će boje Zagrebačkog sveučilišta na Europskim Sveučilišnim Igrama

Četvero foksića sudjelovalo je u svečanoj ceremoniji otvaranja Europskih Sveučilišnih Igara koje je otvorio premijer Tihomir Orešković.
Na otvaranju su sudjelovali foksovi borci koji studiraju na fakultetima, ali nisu se odrekli svojeg kluba i svojeg grada iako su promijenili sredinu te sada žive i školuju se van svog rodnog grada.

Andrea Pacadi, Brian Češljar te Ivan Zelić branit će boje Zagrebačkog sveučilišta na Europskim sveučilišnim igrama, a kao trener reprezentacije ih vodi njihov klupski trener Feđa Medak.
Ovo je još jedan dokaz da ima sportaša i studenata koji se ne moraju odreći svojeg matičnog kluba i grada da bi studirali u drugoj sredini. Ovaj hvale vrijedan potez studenata je prepoznao i naš gradonačelnik Antun Korušec sa svojim suradnicima koji je omogućio iz svoje pričuve sredstva za pomoć svojim mladim i ambicioznim sugrađanima da nastupe ne ovim povijesnim igrama!
U taekwondo klubu Fox su izuzetno ponosi na četvero foksića koji će biti na ponos gradu i klubu na ovom prestižnom natjecanju te molimo sve sugrađane da nas prate putem TV ekrana i budu nam podrška.

Sve zainteresirane za bavljenje sportom na najvišoj razini Bjelovarski FOX klub poziva u svoj mega uspješni Fox Brlog u ulici Matice Hrvatske 6.

Slične objave