08. ožujka 2021

crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr

Bjelovarski foksići nastupili na međunarodnom turniru 10.KNIN OPEN

10.KNIN OPEN okupio preko 600 natjecatelja

Članovi najtrofejnijeg sportskog kolektiva nastupili su na međunarodnom turniru pod nazivom 10.KNIN OPEN koji je okupio preko 600 natjecatelja , a ujedo taekwondo klub DIV KNIN slavio dvadeset godina postojanja. U sportskoj dvorani „Lovre Monti“ mali foksići su pokazali da su opet sam vrh Hrtvatskog taekwondoa, ovo je ujedno bio prvi u seriji turnira koji su rangirani za juniorsku nacionalnu rang listu. Fox juniori su svi završili u finalima i već su u startu super startali sa bodovima za rang listu.

Kadetkinja Anja Popović je osvojila zlatnu medalju, u polufinalu je pobijedila aktualnu prvakinju države i sudionicu zadnjeg europskog prvenstva sa uvjerljivih 9:5.
Novopečena juniorka Petra Miškulin i dalje nastavlja nizati sjajne rezultate kako je radila i u kadetskoj konkurenciji te je došla do svojeg drugog ovogodišnjeg finala sa tri pobjede, ali u finalu zbog opomena gubi i osvaja samo srebrenu medalju.

Junior Mateo Knezić uvjerljivo je pobijedio u prve dvije borbe da bi ga u finalu zaustavio predstavnik zagrebačke Dubrave i Mateo se morao zadovoljiti srebrnom medaljom.

Junior Marko Erjavac u svom prvom nastupu za juniore je dobro odradio posao, došao je do finala gdje ga je čekao stariji borac i hrvatski reprezentativac, te se Marko isto morao zadovoljiti srebrnom medaljom iako je u prvim borbama pobjeđivao starije natjecatelje što posebno veseli da će se Marko ubrzo prilagoditi juniorskom načinu borbe.

Kadetkinja Ena Knezić je pobjedila u prvoj borbi visokom bodovnom razlikom 30:12, te je osigurala brončanu medalju, ali u borbi za ulazak u finale gubi zbog neiskustva.

Natjecatelje je vodio trener Feđa Medak ,a pravdu na turniru je dijelio sudac Berislav Držanić.

Klub se ovom prilikom zahvaljuje Sportskoj Zajednici Grada Bjelovara na posuđenom kombiju.

Izvor informacija: Taekwondo klub FOX Bjelovar

Povezani članci

newsend_hgk