03. ožujka 2021

crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr

Bjelovarski foksići nastupili na me međunarodnom turniru

Sedam finala za FOX

Članovi bjelovarskog Taekwondo kluba Fox nastupili su na međunarodnom turniru pod nazivom 2. Gaiana pokal koji je održan u Ljubljani. Foksići su nastupili sa 8 natjecatelja i svi su se vratili sa medaljama 5 zlatnih, 2 srebrne i jedna brončana. Zlatne medalje osvojili su Andrea Pacadi u seniorskoj konkurenciji, Marko Erjavac u kadetima, Anja Popović u kadetkinjama, Petra Miškulin u kadetkinjama te Ena Dolenac u mlađim kadetima.

Srebrnim medaljama okitili su se Lana Krapec u konkurenciji juniorki te Borna Bertić u kadetima. Brončanu medalju osvojila je Ines Popović.

Na kraju turnira Andrea Pacadi je proglašena za najbolju seniorku turnira, a Marko Erjavac za najboljeg kadeta turnira.

Ovo je drugi po redu od slabijih turnira na kojem je Fox nastupio i rezultat nije bio primaran jer je to za njih bio “službeni trening”.

Trener Feđa Medak je zadovoljan s pojedinim stvarima, a ostalo treba popravljati da bi na ozbiljnijim turnirima bilo puno bolje. Ekipa foksića se vrhunski zabavljala, odradili su lakše natjecanje i pjevajući se vratili u svoj Brlog.

Klub se ovim putem zahvaljuje Sportskom savezu BBŽ na posuđenom kombiju,a trenerici Saneli Tolić Medak posebno zahvaljuju na plaćenom gorivu i cestarinama, i posebno što je omogućila foksićima ovaj lijepi izlet.

Povezani članci

newsend_hgk