Crosst.hr

Bjelovarski foksići nastupili na me međunarodnom turniru

2016 10 foks12 1

Sedam finala za FOX

Članovi bjelovarskog Taekwondo kluba Fox nastupili su na međunarodnom turniru pod nazivom 2. Gaiana pokal koji je održan u Ljubljani. Foksići su nastupili sa 8 natjecatelja i svi su se vratili sa medaljama 5 zlatnih, 2 srebrne i jedna brončana. Zlatne medalje osvojili su Andrea Pacadi u seniorskoj konkurenciji, Marko Erjavac u kadetima, Anja Popović u kadetkinjama, Petra Miškulin u kadetkinjama te Ena Dolenac u mlađim kadetima.

Srebrnim medaljama okitili su se Lana Krapec u konkurenciji juniorki te Borna Bertić u kadetima. Brončanu medalju osvojila je Ines Popović.

Na kraju turnira Andrea Pacadi je proglašena za najbolju seniorku turnira, a Marko Erjavac za najboljeg kadeta turnira.

Ovo je drugi po redu od slabijih turnira na kojem je Fox nastupio i rezultat nije bio primaran jer je to za njih bio “službeni trening”.

Trener Feđa Medak je zadovoljan s pojedinim stvarima, a ostalo treba popravljati da bi na ozbiljnijim turnirima bilo puno bolje. Ekipa foksića se vrhunski zabavljala, odradili su lakše natjecanje i pjevajući se vratili u svoj Brlog.

Klub se ovim putem zahvaljuje Sportskom savezu BBŽ na posuđenom kombiju,a trenerici Saneli Tolić Medak posebno zahvaljuju na plaćenom gorivu i cestarinama, i posebno što je omogućila foksićima ovaj lijepi izlet.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.