27. veljače 2021

crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr

Bjelovarski foksići na međunarodnom turniru

Foksići su nastupili sa samo tri natjecatelja i svi troje su došli do finala.

Članovi najboljeg i najtrofejnijeg sportskog kolektiva nastupili su na međunarodnom turniru pod nazivom M2 koji je okupio ekipe iz Srbije, Njemačke, Italije, Mađarske, BiH, Slovenije te domaće natjecatelje. Foksići su nastupili sa samo tri natjecatelja i svi troje su došli do finala.

Petra Miškulin pobijedila je u sve tri borbe i na kraju je bila sveukupno najbolja juniorka turnira. Ovo je još važnije, jer Petra po prvi put nastupa u konkurenciji juniorki i nastavlja s prošlogodišnjim nizom uspješnosti.

Anja Popović je također pobijedila u sve tri borbe, u finalu je deklasirala protivnicu sa 15:0 i zasluženo se okitila zlatnom medaljom.

Kevin Češljar nakon uspješne kadetske karijere krenuo je jednako uspješno i u juniorskoj konkurenciji. Kevin je sa lakoćom pobjeđivao sve svoje protivnike, da bi u finalu nesretno izgubio 13:14, od dvije godine starijeg juniora iako je Kevin vodio cijeli meč.
Za početak godine ovo je pokazatelj da se u Foxu ozbiljno radilo, iako je sam početak godine bio težak: obiteljska tragedija, ozljede i preseljenje Brloga, ali kvaliteta i izvedba su ostali i dalje na vrhunskom nivou.

Treneri na ovom turniru su bili Feđa Medak i po prvi put u ulozi trenerice najbolja seniorka županije i studentska prvakinja Europe Andrea Pacadi, dok je pravdu na natjecanju dijelio Berislav Držanić.

Taekwondo klub “FOX”

Povezani članci

newsend_hgk