Crosst.hr

Bjelovarski foksići krenuli fenomenalno u sezonu!!!

Članovima taekwondo kluba Fox ovo je bio prvi turnir nakon pauze i rezultati su očekivano dobri

Na 2.Casper Openu, turniru koji se održao u dvorani Sutinska Vrela i koji je okupio oko 300-tinjak natjecatelja iz Hrvatske i Slovenije Taekwondo klub Fox je opet bio najuspješniji bjelovarski taekwondo klub.

U ekipnom poretku kadeti su osvojili prvo mjesto, a kadetkinje drugo, sveukupno kadeti, kadetkinje, juniori i juniorke foksići su zauzeli visoko četvrto mjesto, a Marko Erjavac proglašen za najboljeg kadeta turnira.

Zlatnom medaljom i titulom najboljeg borca turnira okitio se Marko Erjavac koji je doslovce protutnjao turnirom. Marko je probavao neke nove stvari i uvježbavao novu tehniku koju radi na treningu.

Kevin Češljar također je sa lakoćom osvojio zlatnu medalju te imao dosta prilika za uvježbavati neke novitete.

Petra Miškulin standardno se prošetala i osvojila zlatnu medalju te isto kao Marko i Kevin imala dosta prilika za uvježbavanje novih udaraca.

Anja Popović je ušla u borbu malo nesigurno,ali nakon prvog kontakta sa glavom protivnice sve je bilo lakše te sa lakoćom osvaja zlatnu medalju.

Borna Bertić osvojio je srebrnu medalju,ali isto kao i cijela ekipa pokušavao je neke nove stvari te nam rezultat nije bio primaran.

Ines Popović se trudila kao prava lavica i davala sve od sebe, ali morala se zadovoljiti srebrnom medaljom.

Ela Dolenac u svom prvom nastupu dogurala je do finala, a u finalu nesretno gubi te za prvi nastup se morala zadovoljiti srebrnom medaljom što je izuzetan uspjeh.

Lana Krapec u juniorskoj konkurenciji osvojila je brončanu medalju, iako se u borbi koju je izgubila puno bolje borila nego u borbi za broncu i ona kao i cijela ekipa pokušavala je nekim novim tehnikama zabiti bodove te nam rezultat nije bio toliko važan.
2016_09_foxx_3.jpg
Članovima taekwondo kluba Fox ovo je bio prvi turnir nakon pauze i rezultati su očekivano dobri.

Rezultat nije nikako bio u prvom planu, ovo je bio više službeni trening gdje su foksići probavali neke novitete. Veseli činjenica da se foksići nisu ustručavali vježbati pojedine stvari i riskirati rezultat,a kakva je atmosfera u klubu govori podatak da nas je došlo bodriti jako puno natjecatelja i roditelja.

Naime starija ekipa Foxa svake subote vodi individualne treninge najmlađima, a sad ih i prate na natjecanjima te se međusobno bodre. Trenerima Saneli Tolić Medak i Feđi Medaku je ovo možda i najveći uspjeh u trenerskoj karijeri. Napokon su povezali članove od 9-10 godina sa ekipom koji su već zvijezde i imaju zavidnu karijeru. Svi dišu kao jedno i jedni druge bodre i potiču na rad. Cijela ekipa roditelja i starijih (natjecateljskim stažom) su ostali do zadnjeg trena i bodrili svoje foksiće.

Treneri na ovom natjecanju su bili Sanela Tolić Medak i Feđa Medak koji su prezadovoljni pristupom i ponašanjem svojih članova kao i podrškom i ljubavlju koja je među ekipom. Na ovom turniru sudio je i trener Berislav Držanić.

Klub se ovim putem zahvaljuje svima na podršci i navijanju.

Taekwondo klub “FOX”
Bjelovar

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.