Crosst.hr

Bjelovarske mažoretkinje nastupile u Grubišnom Polju

11veći

Ovo je prvi nastup za Bjelovarske mažoretkinje

Prošli tjedan Bjelovarske mažoretkinje bile su gošće na Godišnjem koncertu u Grubišnom Polju u organizaciji Centra za kulturu i informiranje dr. Franjo Tuđman i Mažoretkinja Grada Grubišnog Polja.

Bilo je to prvo gostovanje i prvi nastup na kojem su se odlično snašle i pokazale vještine koje su u ova 3 mjeseca naučile od osnivanja udruge.

Pod trenerskom palicom Adrijane Župljanin i pod kontrolom rada i organizacije predsjednika Dragutina Hubak, Bjelovarske mažoretkinje imaju perspektivu na zadovoljstvo svih, da izrastu u ozbiljnu udrugu koja će uljepšati kulturnu-turističku i sportsku panoramu našeg grada.

Treninzi se održavaju utorkom i četvrtkom u Bjelovaru od 19-21 sati u dvorani Sokolana 1, (kod podzemne garaže), te se pozivaju sve djevojčice od 4 do 25 godina da im se pridruže.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na br.mob.092 176 74 66.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.