24. veljače 2021

crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr

Bjelovarčanke treće

U Bjelovaru je u subotu odigrano posljednje kolo proljetnog dijela prvenstva u kojem je domaći Bjelovar pobijedio vrlo neugodnu ekipu iz Petrinje rezultatom 4:1, revanširavši im se tako za jesenski poraz u kojem su Petrinjke slavile 4:2.

Bučnom podrškom publike Bjelovarčanke su krenule odlučno u susret, ne prepuštajući ništa slučaju i nikakvim kalkulacijama za osvajanjem minimalno trećeg mjesta u prvenstvu. Odlične igre tokom cijele sezone Bjelovarske stolnotenisačice su okrunile trećim mjestom, što je odličan rezultat za ovaj klub i grad.

Tapai Eva među najboljim pojedinkama superlige nije dopustila nikakvu senzaciju, već rutinirano pobjeđuje Vrančić 3/0 i sudjeluje u pobjedi i u paru. U tandemu sa Malobabić Ivanom koja ovog proljeća igra odlično podižući formu iz susreta u susret, a tada i mnogo kvalitetnije momčadi pokleknu pred ovako raspoloženim igračicama.

Malobabić Ivana lakoćom pobjeđuje svoje dvije protivnice bez izgubljenog seta i pobjedom u paru, što ju svrstava među najbolje pojedinke superlige.

Jedini poraz doživjela je Orlić Lorena protiv prvog reketa Petrinjki Zajec ispustivši pri tome u četvrtom setu vodstvo 10:4.

Bjelovarčanke su ovom pobjedom minimalno osigurale treće mjesto i u doigravanju za prvaka u polufinalu ih očekuje težak protivnik dr. Časl, koji u svojim redovima ima Zhengi Barthel, 28. igračicu svjetske rang liste, Leu Rakovac, juniorsku viceprvakinju Europe i seniorsku reprezentativku te Sunčicu Vugrinec, bivšu seniorsku prvakinju Hrvatske. U svakom slučaju odlična utakmica za stolnoteniske sladokusce koja je na rasporedu 3. travnja 2014. (četvrtak) u Bjelovaru u stolnoteniskoj dvorani na Matoševom trgu s početkom u 18.00 sati.

Povezani članci

newsend_hgk