02. ožujka 2021

crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr

Bjelovarčanke slavile u Crikvenici

Pretposljednje kolo regularnog dijela prvenstva stolnotenisačice Bjelovara su gostovale u Crikvenici protiv posljednje plasirane momčadi prvenstva.

Stolnotenisačice Crikvenice dva kola prije kraja prvenstva su se oprostile od društva najboljih, a stolnotenisačice Bjelovara pod imperativom pobjede, od početka utakmice su se nametnule kao favoriti i nisu dopustile nikakvo iznenađenje.

Nakon prva dva susreta i dvije sigurne pobjede Tapai nad Tomić i Malobabić nad Basić sa po 3:0, Bjelovarčanke su postavile stvari na svoje mjesto i maksimalnim angažmanom pokazale da su došle po pobjedu. Traćak nade za Crikvenicu donosi neugodni defanzivac Jazbec Ida pobjedom nad Orlić Lorenom sa 3:1 u setovima, ali to je bilo sve za domaćine te večeri.

Sljedeća dva susreta prvo par Tapai-Malobabić rutinski pobjeđuje domaći par Tomić-Basić 3:0, a zadnji susret Malobabić pobjeđuje identičnim rezultatom 3:0 za konačno slavlje Bjelovarčanki 4:1.

Iduću subotu igra se posljednje kolo gdje Bjelovar dočekuje neugodnu Mladost iz Petrinje i gdje su Bjelovarčanke pod imperativom pobjede ukoliko žele zadržati treće mjesto. Susret započinje u 16.00 sati u stolnoteniskoj dvorani na Matoševom trgu (stari vatrogasni dom).

Povezani članci

newsend_hgk