27. rujna 2021

Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr

Bjelovarčani nastupili u Dubrovniku na II. kolu Hrvatskog kupa u badmintonu

Bjelovarčani nastupili u Dubrovniku na II. kolu Hrvatskog kupa u badmintonu

Hvala Gradu Bjelovaru na financijskim sredstvima za putovanje naših natjecatelja u Dubrovnik

U subotu 11. 03. 2017. u Dubrovniku održano drugo kolo Hrvatskog kupa za djevojčice i dječake do 13 godina. Nastupili su igrači iz osam klubova među kojima i sedam polaznika badminton kluba Bjelovar.

LUCIJA BARIŠIĆ osvojila je odlično treće mjesto u singlu, a nastupile su još SARA GIČEV ( šesto mjesto ), NIKA RUMENJAK ( sedmo mjesto ) i LEA ČALE.

Kod dječaka, FRAN ČANIĆ osvojio peto mjesto, BOJAN RADIČEVIĆ plasirao se na šesto mjesto i DOMAGOJ DERIFAJ ( 10 mjesto ).

Prvi put u mješovitim parovima nastupili su Fran Čanić i Sara Gičev i osvojili izvrsno četvrto mjesto, te Bojan Radičević i Lucija Barišić koji su osvojili peto mjesto!!

Ovim putem zahvaljujemo se Gradu Bjelovaru koji nam je donirao određena financijska sredstva te na taj način pomogao klubu i roditeljima u pokrivanju dijela troškova!

Zahvaljujemo se Hrvatskom školskom športskom savezu koji nam olakšava prijevoz djece službenim kombijem, pizzeriji Donald Duck na sendvičima i sokovima, Koestlinu na keksima i ostalim proizvodima i svim ostalim donatorima koji nam redovito pomažu i omogućuju što bolje uvjete za rad i postizanje što boljih rezultata!!

Saša Ćurčić, prof.
predsjednik badminton kluba Bjelovar

Slične objave