Crosst.hr

Austria Open – Luka putuje u Portugal!

Ovoga vikenda u austrijskom Innsbrucku održan je međunarodni taekwondo A-turnir “Austria Open 2013”. U konkurenciji 1400 natjecatelja borilo se i šest članova bjelovarskog TKDK “FOX”.

Nakon održanih pet kvalifikacijskih turnira za ulazak u državnu reprezentaciju članovi “Foxa” Luka Horvat i Ana Rajčević otputovali su u Austriju u njenom sastavu.

Na tatami je u subotu prva izašla Ana Rajčević koja je izgubila četvrtfinalnu borbu za medalju i ostvarila plasman od 5.-8. mjesta.

Luka Horvat borio se u nedjelju, te se nakon četiri vrhunski odrađene borbe okitio zlatom. Na kraju vikenda jedini je junior član rrezentacije sa osvojenom zlatnom medaljom.

U Portugal su putovali u klupskom aranžmanu i natjecatelji Lana Krapec, Sara Rajčević, Andrea Pacadi i Karlo Krapec. Karlo Krapec opet je pokazao da može kada hoće i osvojio je brončanu medalju. Andrea Pacadi nakon prve odlično odrađene borbe,
gubi polufinalnu borbu od pobjednice kategorije, te osvoja također brončanu medalje. Obzirom na kategoriju turnira i broj natjecatelja u pojedinim težinskim kategorijama ovi rezultati su odlični. Lana Krapec i Sara Rajčević nisu imale sreće ovaj put.

S “foksićima” na put je išla i trenerica Sanela Tolić.

Napomenimo da, osim medalja, u sjećanju će im ostati i povratak u trajanju od 17 sati i nepregledni cestovni zastoj u Austriji zbog poplavljenih cesta.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.