Crosst.hr

4.TURNIR ZAGREBAČKE BADMINTON LIGE U SEZONI 2015. / 2016.

2016 04 badminton 2

ORGANIZATOR: Zagrebački badminton savez
IZVRŠNI ORGANIZATOR: BK Medvedgrad 1998.
MJESTO I VRIJEME: Velesajam, paviljon 25. , dvorana „ Turbo Limač“

U subotu 16. 03. 2016. održan je četvrti krug Zagrebačke badminton lige koji je okupio 70- tak natjecatelja iz Bjelovara, Koprivnice, Kutine, Prijedora, Siska, Vrbovca i Zagreba, a među kojima je nastupilo i 18 polaznika UBK Bjelovar.

Lucija Barišić u svom četvrtom nastupu u konkurenciji djevojčica 1. – 4. razreda u kojoj je nastupilo 13 natjecateljica uvjerljivo je osvojila fantastično 1. mjesto. Laura Nikšić osvojila je izvrsno peto mjesto, a dobre rezultate postignule su i Nika Rumenjak ( 7. mjesto ), Nika Božić ( 10 . mjesto ), te Laura Kovačić ( 13. mjesto ).
U konkurenciji dječaka 1. – 4. razreda u kojoj je nastupilo 19 natjecatelja, Fran Čanić osvojio je izvrsno četvrto mjesto, dok je Bojan Radičević osvojio je odlično sedmo mjesto, Fran Kaminski deveto mjesto, te Domagoj Derifaj 17. mjesto.

U konkurenciji dječaka 7. – 8. razred nastupilo je 10 natjecatelja, a najbolje plasirani u jakoj konkurenciji bio je Karlo Pleskalt sa odličnim 5. mjestom, dok je Antonio Klemić osvojio 9. mjesto.

U konkurenciji dječaka 5. – 6. razred nastupilo je 11 natjecatelja, a Tin Čanić osvojio je fantastično drugo mjesto.

U konkurenciji djevojčica 5. – 6. razred nastupilo je 11. natjecateljica, a Gabrijela Grudenić osvojila je šesto mjesto. Dobre rezultate ostvarile su i Ema Mihaljev ( 7 . mjesto), te Jana Tolnaj ( 9. mjesto) i Nataša Uzelac (10. mjesto).

Ovim putem se zahvaljujemo i našim vrijednim donatorima koji su nam pomogli u nabavi rekvizita i opreme za što kvalitetniji rad s djecom, te nam na taj način omogućili da postižemo sve bolje rezultate ( Educirajme.com, Koestlin, caffe bar Neopravdani, Sambi d. o. o., Fitness STEP Bjelovar, TPO Feletar, Pizzeria Donald Duck, te roditeljima na njihovoj izvrsnoj suradnji i pomoći..)

Nakon završenog turnira pratili smo uživo polufinale Međunarodnog prvenstva Hrvatske u Lučkom, te se upoznali i slikali s našim reprezentativcima Zvonimirom Đurkinjakom i Mateom Ćičom koji su se plasirali u finale mješovitih parova. U nedjelju su se igrala finala i glavna vijest dana je Zvonimir Đurkinjak s dva naslova u oba svoja parska finala. S Mateom Ćičom Zvonimir je obranio njihov lanjski naslov u miksu, a s Filipom Špoljarcem osvojio je i muški par. Kod pojedinaca pobjednik je Norvežanin Myhre, kao i Ruskinja Komendrvskaja koja je obranila lanjsku titulu.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.