Crosst.hr

3. MEMORIJALNI MALONOGOMETNI TURNIR branitelja UHDDR-a u Svetoj Nedelji

mali nogomet branitelji 1

Malonogometna sekcija Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata Bjelovar u subotu 24.8.2013. godine sudjelovali su na 3. MEMORIJALNOM MALONOGOMETNOM TURNIRU branitelja UHDDR-a u Svetoj Nedelji, koji se održava u spomen i sjećenje na poginule, nestale i umrle branitelje Općine Sveta Nedelja i Susedgrad.

Sudjelovalo je 12 ekipa; pored UHDDR-a sudjelovali su HRVi Susedgrad i Sveta Nedelja te UHDVDR-a Sveta Nedelja. Prvo mjesto osvojila je nogometna ekipa HVIDR-e Susedgrad, drugo mjesto osvojila je ekipa UHDDR-a Bjelovar i treće mjesto osvojila je ekipa UHDDR-a Požega.

Proglašen je i najbolji strijelac turnira, a to je član UHDDR-a Bjelovar Josip Ptičar sa zabijenih 10 golova, isto tako za najboljeg golmana proglašen je član ekipe UHDDR-a Bjelovar Tihomir Đolan Dragan koji je tijekom turnira primio svega 3 gola.

Po završetku turnira nastavljeno je druženje branitelja uz glazbu i prigodan domjenak.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.