Crosst.hr

3. i 4. kolo Male lige u Topuskom

mala liga topusko 2013 1

Nastavilo se je druženje sudionika Male lige viseće kuglane odigravanjem 3. i 4. kola u Topuskom. Domaćini i organizatori bili su ekipe HVIDR-e Topusko i AD FINES-a.

http://www.bjelovar.info/images/uploads/mala_liga_topusko_2013_5.jpg ” alt=”Bjelovar info medij” width=”350″ height=”220″/>Ovaj put na poziv organizatora, počastili su nas svojim prisustvom izaslanik ministra branitelja Predraga Matića načelnik službe za pravne poslove Ministarstva branitelja Tomo Bogović, a u ime Sisačko-moslavačke županije član Savjeta za pitanja hrvatskih branitelja i stradalnika Domovinskog rata Ivica Pandža. U ime domaćina, ali i pokrovitelja natjecanja, skup su pozdravili direktor marketinga poduzeća Top-terme Nikola Zgurić i načelnik općine Topusko Nikola Abramović.

Prije početka sportskog natjecanja, izaslanstva su zapalila svijeće kod spomenika braniteljima kod zgrade općine Topusko. Natjecanje se održavalo na terasi hotela “Petrova gora”, kod ulaza u lječilište i Top-terme Topusko. Nakon pozdravnih riječi organizatora, pokrovitelja i gostiju u 10.00 sati počela su natjecanja na dvije kuglane. Kao i uvijek prve su bile domaće ekipe, odmah za početak HVIDR-a Topusko krenula je odličnim rezultatom od 366 čunjeva, inače drugim najboljim rezultatom lige ovih nekoliko godina. Najbolji rezultat još uvijek drži HVIDR-a Susedgrad s 375 čunjeva iz prošle godine s natjecanja u Petrinji. Druga je bila ekipa AD FINES Topusko sa 336, a HVIDR-a Petrinja bila je treća, sa samo čunjem manje od drugoplasiranih čime je ostala u vrhu i dalje. HVIDR-a Susedgrad četvrtim mjestom pokazala je da se još ne predaje, a možda se i vraća u nekadašnju formu kada su bili najbolji bez premca.

Jedan rekord je ipak postignut, član ekipe HVIDR-e Topusko Igor Zgurić napravio je najbolji pojedinačni rezultat lige s 111 srušenih čunjeva. Na drugoj kuglani bili su dosta različiti rezultati u odnosu na prvu. HVIDR-a Susedgrad bila je najbolja s 345 čunjeva, a UHDDR Bjelovar su bili drugi s 339. Kao što smo najavili u osvrtu na “Garin memorijal” UHDDR bi mogli biti ugodno iznenađenje ove godine, pa se nadamo da je ovo upravo nagovještaj toga, jer će tako i borba za bodove biti zanimljivija. Trećim mjestom HVIDR-a Topusko izbila je na prvo mjesto u ukupnom poretku, jer je HVIDR-a Petrinja u ovom kolu osvojila 7 bodova šestim mjestom.

TABLICA NAKON ČETIRI KOLA

1. HVIDR-a TOPUSKO 45
2. HVIDR-a PETRINJA 42
3. PETRUS 37
4. UHDDR BJELOVAR 36
5. HVIDR-a GENERALSKI STOL 35
6. AD FINES 34
7. HVIDR-a SUSEDGRAD 32
8. UTI BJELOVAR 23
9. HVIDR-a MAKSIMIR 20
10. HVIDR-a DUBRAVA 14
11. HRV BBŽ 14

/HRV i BERNY KLARIĆ/

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.