Crosst.hr

2. HRVATSKA LIGA ZA SENIORKE SLAVONIJA – ZAPAD

stk bjelovar daruvar 2014

U Daruvaru je u nedjelju odigran drugi krug 2. hrvatske stolnoteniske lige slavonija – zapad za seniorke, u kojoj nastupaju dvije momčadi Stolnoteniskog kluba Bjelovar.

Mlađe kadetkinje po uzrastu, u ovoj sezoni su napravile veliki iskorak u seniorskoj konkurenciji, gdje STK BJELOVAR 3 (Malešević Inga, Varga Inga i Marčetić Anja) se bore za naslov prvaka lige s istim brojem bodova sa Daruvarom i Čazmom, upravo u zadnjem kolu pobijedivši STK ČAZMU prošlogodišnje pobjednice druge lige minimalnim rezultatom 4/3, što je najveće iznenađenje dosadašnjeg dijela prvenstva. Nakon tri sata igre punom preokreta Čazmanke su na kraju morale stisnuti ruku i čestitati na zasluženoj pobjedi Bjelovarčankama koje su pokazale veliku borbenost i u odlučujućim trenucima pokazale više srca i želju za pobjedom.

Susret su otvorile Malešević Inga i Kupsjak Katarina koji Malešević rješava u svoju korist 3/1 i tako najavljuje veliki dan za mlade nade Bjelovarskog stolnog tenisa. Drugi susret Varga gubi od prvog reketa Čazme Breznički Marine minimalnim rezultatom 3/2 i utakmica kreće ispočetka kod ukupnog rezultata 1/1. Za ponovno vodstvo Bjelovara pobrinula se Marčetić glatko pobijedivši Lipovac 3/0. U igri parova Čazmanke koriste iskustvo, pobjeđuju 3/1 i poravnavaju rezultat na 2/2. Starom stolnoteniskom poslovicom par okreće susret Bjelovarčanke se nisu složile, prvo Malešević u najbitnijem susretu protiv prvog reketa Čazme Breznički pobjeđuje 3/2 ostvarivši drugu pobjedu. U iduća dva susreta dovoljna je bila jedna pobjeda, prvo Marčetić gubi od Kupsjak 3/1, a točku na i postavlja Varga sigurnom pobjedom nad Lipovac 3/0 za ukupno slavlje Bjelovara 4/3.

STK BJELOVAR 2 ( DOLENEC MATEA, ROMEK LEA i KALABEK DOROTEA) je upisao prvu povijesnu pobjedu fanatičnom borbenošću pobijedivši Slatinu 4/2, uz dvije pobjede Dolenec i Romek i nastavljaju uspješan dan Bjelovarčanki.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.