Crosst.hr

12. međunarodno natjecanje u sportskom ribolovu Vojnih veterana u Sloveniji

uhddr ribici ptuj 2013 1

Treću godinu uzastopno članovi ribičke sekcije UHDDR-a Bjelovar sudjeluju na tradicionalnom međunarodnom natjecanju u sportskom ribolovu na plovak Vojnih veterana Republike Slovenije, koje se ove godine organiziralo 12. put, a povodom 23. godišnjice osamostaljenja Republike Slovenije i Dana općine Ptuj. Održalo se u Ptuju na ribnjacima sportskog ribolovnog društava Ptuj Rogoznica, ribnjaku SD Ptuj i ribnjaku SD Prvenci.

uhddr_ribici_ptuj_2013_2.jpgPrije samog početka ispred ZVVS Ptuj nazočnima se obratio predsjednik Vladimir Žgeč, a potom predsjednik ZVVS Slovenije Ladislav Lipić te predsjednik regije Štajerska Venčislav Ogrinc i naposljetku načelnik općine Ptuj Štefan Čelan koji je otvorio susrete vojnih veterana.

Na navedenom natjecanju sudjelovali su vojni veterani Austrije, Mađarske, Hrvatske i domaćina Slovenije. Ukupno je sudjelovalo 59 ekipa. Bjelovarčani su sudjelovali sa dvije ekipe – UHDDR Bjelovar i UHDDR BBŽ.

Članovi UHDDR Bjelovarsu osvojili: u sektoru A Josip Hosi osvojio je 21. mjesto, u sektoru B Ivica Šobak osvojio je 22. mjesto, dok je u sektoru C Milan Dostal osvojio 29. mjesto.

Ekipa UHDDR BBŽ-a: u sektoru A Tihomir Gulaš osvojio je 15. mjesto, u sektoru B Željko Pukec 36. te u sektoru C Darko Pavičić 40. mjesto.

Ujedno su ribići UHDDR-a Bjelovar kao i protekle godine od pet stranih ekipa osvojili najviše bodova te su proglašeni najboljom stranom ekipom i zaslužili pehar za osvojeni rezultat.

Nakon završetka natjecanja slijedio je zabavni program uz jelo i piće te upoznavanje i sklapanje prijateljstva s vojnim invalidima i veteranima Slovenije.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.