Crosst.hr

1. TOP 12 za mlađe kadetkinje Ivani Grgić

ivana grgic TOP 12 2013

Najbolja igračica STK Rovišće mlađa kadetkinja Ivana Grgić, dobila je poziv na 1. TOP 12 za mlađe kadetkinje. Ivani ovo nije prvi pozivni turnir HSTS-a, ali svakako treba istaknuti da je poziv osigurala vrijednim i redovnim treninzima, odličnom igrom i odlaskom na skoro sve turnire u ovoj sezoni te si osigurala bodove koji joj drže čvrsto 5. mjesto na rang listi HSTS-a RH.

Za one koji to ne znaju treba napomenuti da je razlika između ostalih turnira i TOP-ova u tome što TOP-ove organizira HSTS za 12 najboljih igračica s njihove rang liste.

Tako je prošlu subotu i nedjelju 7.-8.12.20013. Ivana krenula putem Mladosti. Cijeli tjedan prije toga bilo je neizvjesno da li će uopće nastupiti zbog bolova u leđima i zbog kojih je imala i slabije treninge umjesto jake pripreme za nadolazeći TOP. No naša hrabra lavica Ivana stisnula je zube i uz pomoć leda i velikog srca ostvarila hvale vrijedan uspjeh.

Prvi dan je definitivno briljirala i izborila odličan skor sa šest pobjeda i samo jednim porazom, i to nakon teške borbe u pet setova na kraju je pobjedu odnijela Marta Jurčević iz D. Miholjca rezultatom 2-3. Nažalost drugi dan su bolovi bili jači, Ivana je izvukla najbolje iz sebe i izborila samo jednu pobjedu, što nije ni čudno s obzirom da su u pitanju bili i najjači mečevi protiv tri igračice koje su prvoplasirane na rang listi. Tako je Ivana nedjelju završila skorom 1-3, ali treba istaknuti da Ivana može i više no ovaj put su je ozljede spriječile da pokaže što zna.

Trener Marinko generalno je zadovoljan, budući da su s ovaj vikend osvojenim 5. mjestom na ovom 1. TOP-u 12 i dobivenim bodovima probili se na 4. mjesto najboljih mlađih kadetkinja Hrvatske.

Trener Ban dodaje da ovim Ivaninim nastupom završen prvi dio sezone 2013./2014. te ističe da je jako zadovoljan s cijelom ekipom, tako kaže da su sve tri cure STK ROVIŠĆE na dosadašnjim turnirima, pod njegovim budnim okom, dale maksimum na svim turnirima, a ako nastave slušati sve savjete te za stolom provoditi trenerove zamisli, dok uživaju igrajući ovaj mali veliki sport TOP 12 postat će redovni turnir sezone.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.