Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr

ŽUPANIJSKI IZBORI 28. TRAVNJA 2012.

hdz logo1

Na sinoćnjoj sjednici Županijskog odbora Hrvatske demokratske zajednice Bjelovarsko-bilogorske županije, usaglašen je datum održavanja Izborne skupštine. Nakon što se provedu stranački izbori u temeljnim ograncima, općinama i gradovima, novo će se županijsko vodstvo birati 28. travnja 2012. Tijekom izbornog procesa izabrat će se i izaslanici HDZ-a Bjelovarsko-bilogorske županije za Opći izborni Sabor stranke 20. svibnja 2012.

Osim o stranačim izborima, predsjedništvo i Županijski odbor raspravljali su o stanju u zemlji i posljedicama odluka nove Vlade i Sabora na zemlju i posebno na našu županiju. Opet se pokazalo da su njihova izborna obećanja obmana i prevara hrvatskih građana i da nemaju veze s onim što se događa poslije izbora te da je ‘Plan 21’ postao ‘plan 25% PDV-a’, što je težak udar na standard svih građana hrvatske, a posebno onih s najnižim primanjima – uz povećanje poreza slijedit će opće poskupljenje.

HDZ Bjelovarsko-bilogorske županije nedopustivim ocjenjuje namjeru Vlade da strancima dopusti ulazak u ministarstva i javna poduzeća zbog tobožnjeg ‘čistog starta’ i snimanja stvarnog stanja. Znači li ocjena prvog potpredsjednika Vlade da taj posao ne može dovoljno dobro odraditi netko sa šest ili sedam tisuća kuna plaće, da svoj posao dobro ne radi nitko tko nije plaćen bar četiri ili pet prosječnih hrvatskih plaća?

Time se ne samo obezvrjeđuje znanje, sposobnost i poštenje hrvatskih radnika, službenika i građana uopće, već se strancima daje uvid u apsolutno sve državne poslove što je ravno novoj veleizdaji hrvatskih nacionalnih interesa!

Hrvatska demokratska zajednica snažno i bez zadrške podržava ulazak Hrvatske u zajednicu Evropskih zemalja, ali uz isto tako snažnu zaštitu državnih interesa.

Predsjednik ŽO HDZ
Marijan Coner

Pročitajte još