Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr

Zoran Milanović u Garešnici: Pred nama je godina u kojoj će se vidjeti rezultati!

2015 SDP Garic 3

Nismo zajedno zato što smo rođeni u SDP-u, mi smo nacionalna stranka i borimo se za Hrvatsku, a ne galamimo rekao je Milanović u Garešnici i dodao da je pred nama godina u kojoj će se vidjeti rezultati koje će građani znati prepoznati.

Županijska organizacija SDP-a Bjelovarsko-bilogorske županije u nedjelju 22. ožujka 2015. godine održala je izvještajnu konvenciju u Garešnici u hotelu Garić. Uz brojne predstavnike SDP-ovih organizacija iz drugih županija gost konvencije bio je predsjednik SDP-a Hrvatske Zoran Milanović.

Na početku je sve prisutne pozdravio Vedran Babić, predsjednik ŽO SDP-a Bjelovarsko-bilogorske županije, a nakon Babića govorio je Domagoj Hajduković, predsjednik ŽO Osječko-baranjske županije i Mihael Zmajlović, ministar zaštite i okoliša.

Svima se obratio i Zoran Milanović, predsjednik SDP-a Hrvatske i predsjednik Vlade koji se nadovezao na govor ministra Zmajlovića o zaštiti okoliša. Rekao je da je ministar pričao o vrlo važnoj temi, ali se na to ne dobivaju glasovi. Što je užasno žalosno, rekao je Milanović i s okoliša je prešao na opisivanje uspješnosti.
– Razloge za svoje eventualne propuste nemaš tražiti negdje izvan sebe ili u susjedstvu ili u drugoj crkvi ili u drugoj vjeri. Ako si uspješan onda si uspješan i ne traži krivca drugdje gdje ga nema, naglasio je Milanović.
Onda je Milanović prešao na znak SDP-a opisujući što znači crvena boja i koja je sličnost loga SDP-a s drugim znakovima diljem Europe.
Što je sve Milanović još rekao poslušajte u prilogu:

Pročitajte još