Crosst.hr

ŽO HNS-a BBŽ jednoglasno podržala odluku Predsjedništva HNS-a

hns logo

U četvrtak, 16. siječnja 2014. godine održana je sjednica Predsjedništva Županijske organizacije HNS-a Bjelovarsko-bilogorske županije na kojoj su članovi jednoglasno podržali odluku Predsjedništva HNS-a kojom je Radimir Čačić isključen iz stranke jer je počinio iznimno teške povrede Statuta HNS-a i tako nanio štetu ugledu HNS-a i stranci u cijelosti.

Budući je tijekom posljednjih mjeseci, otkad je otišao na odsluženje zatvorske kazne, intenzivirao komunikaciju u javnosti koja je bila usmjerena direktno na destabiliziranje stranke, naročito na sjeverozapadu Hrvatske, te neovlašteno sazivao sastanke, smatramo da je Čačić sam sebe svojim postupcima doveo u takav položaj.

Takva odluka pokazala je da nijedan pojedinac, koliko god visoko pozicioniran, nije i ne smije biti ispred interesa i budućnosti stranke, zaključilo je Predsjedništvo Županijske organizacije HNS-a Bjelovarsko-bilogorske županije.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.