26. listopada 2021

Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr

Živi zid, Promijenimo Hrvatsku, HDSS, Akcija mladih, – Krunoslav Palata pod rednim brojem 9

2016 08 kruno 1

2. Izborna jedinica – Kandidat broj 9. KRUNOSLAV PALATA

Krunoslav Palata o sebi, ZAŠTO je dobar kandidat za za zastupnika u Hrvatskom Saboru, zašto biste trebali glasati baš za njega i koaliciju Jedina opcija?

Krunoslav Palata:
– Glas za mene Vaš je pozitivan odabir! Volontiranjem unazad 4 godine dokazao sam da se na taj način može pomoći sebi i ljudima sa sličnim problemom.

Problemi nezakonitog poslovanja banaka u Hrvatskoj ujedinili su nas u Udrugu Franak, kroz čije sam djelovanje kao koordinator za Bjelovarsko-bilogorsku županiju, pomagao korisnicima kredita u CHF te im savjetima pokušavao olakšati dane strepnje i nemira koje im je nepošteni kredit donosio.

Konverzija CHF kredita bila je završni i vidljivi čin te olakšanje koje smo zajedno dočekali nakon dugog perioda pravne bitke protiv banaka.
Kao legalist i ljubitelj reda u svojem životu, nisam zadovoljan trenutnim stanjem u državi te sam odlučio staviti se na raspolaganje Udruzi Franak kod odlučivanja o njezinim kandidatima za izbore, pod nazivom neovisni kandidati UF – Uvijek Frankeri.

Ulaskom u Hrvatski Sabor želimo predlagati zakone za zaštitu korisnika financijskih usluga banaka te u svim ostalim sferama naše društva. Imam direktan projekat za zapošljavanje 700 osoba vezano za dobivanje 200 000 000,00 kuna iz EU fondova, sa čišćim ispuhom dimnih plinova vozila, kao izum mladog hrvatskog inovatora koji ostaje raditi u državi te će omogućiti ljudima da imaju osigurana sredstva za život u Hrvatskoj.

Moji dosadašnji volonterski rezultati su:
– organizirao sam podružnicu UDRUGE FRANAK za Bjelovarsko-bilogorsku županiju od 09.03.2013. god.
– od 24.05.2015. koordinirao sam rad Udruge Franak za sjevorozapadnu Hrvatsku.
– održavao sam konzultacije za članove Udruge Franak tijekom 4 godine
– 25.04.2015. g.na velikom prosvjedu „DOSTA JE“ ispred 20 000 ljudi nosio sam hrvatsku zastavu.
-06.2015. G Prekršajni sud u Bjelovaru pozitivno je presudio po predanom Optužnom prijedlogu, te kaznio banku sa 80 000 kn i predsjednika Uprave banke sa 10 000 kn, koji su uplaćeni u Državni proračun.
– krajem 2015. g. održao sam tribine Udruge Franak u Bjelovaru, Križevcima, Varaždinu, Nedelišću pred više stotina članova na temu konverzije iz CHF u Euro.
Osim aktivizma u UF, moja obitelj je i udomiteljska obitelja djevojčici koja ovih dana kreće u Osnovnu školu, te sam u Općoj bolnici Bjelovar aktivan u radu Sindikata.

Sve nabrojano daje mi za pravo da budem zastupnik u Hrvatskome saboru, da svoj dosadašnji rad i znanje pretočim u legalnu bitku za prava korisnika kredita, blokiranih, ovršenih, socijalno ugroženih kao i da u sastavu koalicije Jedina opcija ciljeve pretvorim u stvarnost!

JA SAM KRUNOSLAV PALATA U 2. IZBORNOJ JEDINICI, LISTA BROJ 15., ZAOKRUŽITE BROJ 9.

Slične objave