Crosst.hr

Žene Hrvatskog srca počastile korisnike pučke kuhinje kolačima

hrvatsko srce kolaci pucka kuhinja 1

Članice gradske organizacije žena HSS-a “Hrvatsko srce” u ponedjeljak su obišle pučku kuhinju kako bi kolačima darivale korisnike.

– Korizma je počela, a mi smo odlučile da kolačima počastimo korisnike pučke kuhinje. Kolače su ispekle žene udružene u “Hrvatsko srce” HSS-a. Budući da se u istom dvorištu nalazi i Udruga ”Bilogora” koja okuplja osobe s mentalnom retardacijom, ni njih nismo zaboravile – rekla je Nada Smiljanec, predsjednica „Hrvatskog srca“ HSS-a Gradske organizacije Bjelovar. Nekoliko pladnjeva pravih domaćih kolača iz ruku virtuoznih domaćica sigurno će upotpuniti skromne obroke korisnika Pučke kuhinje i Udruge Bilogora. Hrvatsko srce HSS-a ovakve akcije darivanja hrane organizira za sve važnije praznike – Božić, Uskrs i Novu Godinu.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.