Crosst.hr

Za naš bolji Bjelovar – Brza kava za brze promjene u Novi Plavnicama

2017 1 za nas bolji bjelovar 1

Koordinatori i članovi Građanske inicijative Za naš bolji Bjelovar održali su susret s članovima DVD-a Nove Plavnice i stanovnicima toga dijela grada. Predstavili su se kandidat za gradonačelnika Stipe Šola te kandidati za zamjenike Ornela Malogorski i Hrvoje Pokos

Koordinatori i članovi Građanske inicijative Za naš bolji Bjelovar održali su susret s članovima DVD-a Nove Plavnice i stanovnicima toga dijela grada. Predstavili su se kandidat za gradonačelnika Stipe Šola te kandidati za zamjenike Ornela Malogorski i Hrvoje Pokos.
Predstavljen je Program za Bjelovar. Građani ovog dijela grada posebice su zainteresirani za provedbu programa GI Izvođenje radova „odjednom“. budući je ulica Ivana Cankara duže vremena ne uređeno i ne dovršeno gradilište. GI ZA naš bolji Bjelovar ima predviđenu jasnu strategiju, realan i ostvariv plan uređenja komunalne infrastrukture tako da se izvođenje radova koordinira s distributerima energenata koji na tim površinama imaju svoje instalacije te da se planiraju i izvode svi potrebni radovi “odjednom”.

Od strane naših vrijednih domaćina upoznati smo s njihovim radom i planovima za budućnost, ali i teškoćama s kojima se susreću. Važno je istaknuti kako je tamošnji DVD zaista uzoran i primjer u kojemu se zajedništvom i suradnjom može puno. Ovdje je uloženo puno rada i vlastitih financijskih sredstava od samih članova i mještana. Na ovaj način se zahvaljujemo dragim domaćinima na ugodnom druženju i vrijednim komentarima usmjerenim za ostvarenje prosperiteta u našem gradu jer Bjelovar zaslužuje bolje!!!

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.