Crosst.hr

Veliki središnji, predizborni skup HDZ-a u Bjelovaru

hdz skup bjelovar 2013 1

Na skupu podrške na kojem su nastupile Slavonske Lole, a okupilo se i dvjestotinjak građana Bjelovara, u šatoru kod vodoskoka na šetnici sa malim je zakašnjenjem stigao i Tomislav Karamarko, predsjednik HDZ-a. Okupljenim je članovima HDZ-a rekao da su se ovdje okupili kako bi se ohrabrili za lokalne izbore.

– Na ovim izborima pokazat ćemo HDZ koji se nakon čišćenja korupcije digao i vratio poštenje te pravo domoljublje – rekao je između ostalog Tomislav Karamarko dodavši da je HDZ u novom uzletu i namjerava stvoriti novog sretnijeg građanina.

– Izađimo 19. svibnja na lokalne izbore i pošaljimo im poruku da nam više nisu potrebni – rekao je na kraju govora Tomislav Karamarko na skupu u Bjelovaru.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.