Crosst.hr

Veličanstveni izborni zbor HSP Garešnica, za predsjednika podružnice izabran Željko Rijetković

hsp garesnica 2015 1

Veličanstveni Izborni Zbor podružnice HSP Garešnica, Zboru nazočio i predsjedsjednik HSP-a Daniel Srb. Željko Rijetković izabran za predsjednika podružnice Garešnica.

U svom radnom posjetu Garešnici 17.06.2015. godine predsjednik HSP-a Daniel Srb sa suradnicima obišao je spomenik poginulim hrvatskim braniteljima grada Garešnice te se je pomolio i odao im počast.

Poslije toga predsjednik HSP-a Daniel Srb i predsjednik županijskog HSP-a Zvonko Mlakić gostovali su na garešničkoj radio postaji KRUGOVAL te su se u svojim izlaganjima osvrnuli na sva aktualna događanja u Hrvatskoj i informirali javnost o provedbi projekta „HSP, dom svih pravaša“ koji je zaživio u Garešnici i Izbornim Zborom podružnice bit će potvrđen.

Pred prepunom dvoranom u Garešnici održan je veličanstveni Izborni Zbor HSP podružnice Garešnica. Taj Zbor je nastavak projekta „HSP dom svih pravaša“ koji se na području Bjelovarsko-bilogorske županije uspješno provodi i daje odlične rezultate. Održavanjem ovoga izbornog Zbora HSP je na području županije brojniji za 50 novih članova, a Stranka je još snažnija i jača.

Izborni Zbor su svojim prisustvom uveličali predsjednik HSP-a Daniel Srb i Drago Marković, predsjednik podružnice HSP-a Osijek. U uvodnom dijelu Zbora predsjednik HSP-a Daniel Srb svečano je uručio iskaznice novim članicama i članovima HSP-a.

Temeljem Statuta HSP-a, a pod predsjedanjem predsjednika Bjelovarsko-bilogorskog HSP-a Zvonka Mlakića proveden je Izborni Zbor.

Željko Rijetković izabran je za predsjednika podružnice HSP Garešnica, dopredsjednici su Dražana Biroš Vagner i Mato Bombini, za tajnika je izabran Mladen Ilić, a rizničar je Mario Baričević. U Nadzorni odbor izabrani su Vlado Jagatić, predsjednik, a članovi su Nada Miljević i Mladen Plavotić.

Sa Zbora je upućen javni poziv svim domoljubima, svim pravašima da se priključe i učlane u jedinu pravu stranku prava – Hrvatsku stranku prava.

Hrvatska stranka prava
Bjelovarsko-bilogorske županije
Zvonko Mlakić, predsjednik

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.