05. ožujka 2021

crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr

Vedran Babić: Članove SDP-a očekuje mnogo posla za nadolazeće lokalne izbore

U nedjelju, 28. listopada 2012. održana je Osnivačka konvencija Mjesnog ogranka SDP-a Treglava. Za predsjednika je jednoglasno izabran Antun Holas, dok je za potpredsjednika izabran Zvonko Harauzek.

Novi predsjednik istaknuo je da će Mjesni ogranak SDP-a Treglava odmah prionuti na rad te u suradnji sa matičnom organizacijom SDP-a Grubišno Polje početi pripreme za predstojeće lokalne izbore. Inače, selo Treglava je dosada bilo jedno od najjačih uporišta HDZ-a na području Grada Grubišnog Polja i osnivanje ogranka u tom mjestu pokazuje da bi se odnos snaga na lokalnim izborima 2013. mogao iz korijena promijeniti.

Osnivanje Mjesnog ogranka SDP-a Treglava samo je prvo od 10 ogranaka na području Grada Grubišnog Polja, uz već postojeće ogranke u Grbavcu i Orlovcu Zdenačkom, koji će se osnovati u narednom razdoblju i kojim će gradska organizacija SDP-a Grubišno Polje završiti proces konsolidacije pred lokalne izbore.

Osnivačku konvenciju su između ostalih pozdravili Predsjednik ŽO SDP-a Bjelovarsko-bilogorske županije i saborski zastupnik Vedran Babić i predsjednik GO SDP-a Grubišno Polje Sebastijan Svat. Vedran Babić je istakao kako članove očekuje mnogo posla za nadolazeće lokalne izbore kako bi SDP preuzeo odgovornost za obnašanje vlasti u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji kao i u Grubišnom Polju.

Sebastijan Svat je između ostalog pozvao članove na što veću aktivnost za naredne lokalne izbore kako bi SDP preuzeo odgovornost obnašanja vlasti u Grubišnom Polju koje se nalazi u teškoj gospodarskoj i socijalnoj situaciji i kojem naprosto trebaju promjene i drugačiji sustav upravljanja od dosadašnjeg. Također je istakao kako će na lokalnim izborima GO SDP-a Grubišno Polje po prvi puta imati svog kandidata za gradonačelnika.

Predsjednik GO SDP-a Grubišno Polje
Sebastijan Svat, v.r.

Povezani članci

newsend_hgk