Crosst.hr

Udruga žena Hrvatsko srce HSS-a tradicionalno darivala djecu 5. osnovne škole u Bjelovaru

hrvatsko srce 5 os 1

Već dugi niz godina udruga žena Hrvatsko srce Hrvatske seljačke stranke o svakom prazniku dariva djecu 5. osnovne škole za djecu s posebnim potrebama.

U petak su došli u posjet ovoj specifičnoj školskoj ustanovi. Uz dolazak Svetog Nikole koji uvijek razveseli djecu, pogotovo jer ne vodi krampusa sa sobom, prikupile su čokoladne prigodne figurice koje su mališani u slast pojeli.

Osim 5. osnovne škole koju su darivale slatkišima, u četvrtak su obišle Dječji vrtić Pinokio kojemu su darovali igračke i slatkiše, Klub ”Bilogora” za psihički bolesne odrasle osobe kojemu su darivale rekete za igru i slatkiše te sigurnu kuću u koju su smještene četiri žene i petero djece.

Kako smo mogli doznati od predsjednice Hrvatskog srca, ova će organizacija žena sudjelovati u izradi adventskih ukrasa za potrebe Caritasa župe Sv. Antuna. Ukrase će prodavati ispred Crkve sv. Antuna, a prikupljeni novac će se upotrijebiti za kupnju potrepština potrebitim stanovnicima Bjelovara.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.