Crosst.hr

U Grubišnom Polju potpisana koalicija između SDP-a, HNS-a, SU-a i AHSS-a

grubisno polje koalicija 1

U ponedjeljak, 29.travnja 2013. u Grubišnom Polju je potpisan ugovor o predizbornoj političkoj suradnji između gradskih organizacija SDP-a (Socijaldemokratske partije Hrvatske), HNS-a (Hrvatske narodne stranke-Liberalni demokrati), SU-a (Stranke umirovljenika) i AHSS-a (Autohtone Hrvatske seljačke stranke).

U ime stranaka koalicijski sporazum potpisali su predsjednici Sebastijan Svat (SDP), Ivan Vršek (HNS), Željko Held (SU) i povjerenik Mato Burić (A-HSS).

“Ova koalicija nastala je na temelju podudarnosti naših programa, ideja i dobrih želja za Grubišno Polje. Stvorili smo tim koji će sigurno pobijediti HDZ i njegove satelite koji već skoro dvadeset godina vladaju u našemu gradu i vrlo su malo ili gotovo ništa napravili za njegov razvoj i za nas, građane. Zato smo se i ujedinili kako bi učinili ono što od nas naši sugrađani očekuju: privukli nove ulagače u Grubišno Polje i zaposlili ljude, razvili poljoprivredu, omogućili dostojan život pripadnicima zlatne dobi, posvetili se mladima kroz promoviranje sporta i zdravog života, podržali udruge kao nositelje društvenog života grada i stvorili sve preduvjete da nam mladi i obrazovani ne odlaze iz Grubišnog Polja”, naglasio je Sebastijan Svat, kandidat za gradonačelnika Grubišnog Polja, čiju kandidaturu podržavaju sve stranke potpisnice koalicijskog sporazuma i koji će biti nositelj zajedničke liste četiriju stranaka.

Svat je rekao i da sve navedeno neće ostati na pustim obećanjima, kao što je dosad prakticirala HDZ-ova vlast u Gradu, već da će uz čvrsta obećanja i pomoć državne vlasti realizirati zacrtano.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.