05. ožujka 2021

crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr

U Ćurlovcu pokraj Bjelovara okupila se mladež HSS-a iz cijele Hrvatske

U subotu je Općina Veliko Trojstvo bila domaćin okupljanja mladeži Hrvatske seljačke stranke iz cijele Hrvatske. Druženje članova organizacije mladih HSS-a na nivou cijele države zbog jake je kiše s terena za paint-ball preselilo iz Kupinovca u seoski dom u Ćurlovcu.

– Bjelovarsko-bilogorska županija, odnosno HSS domaćin je ovog okupljanja mladih članova HSS-a iz cijele države. U Ćurlovcu smo organizirali druženje i sastanak. Živi stolni nogomet ćemo odigrati ako prestane kiša, a od aktivnosti su nam preostali još kartanje, turnir te predsjedništvo organizacije mladih HSS-a na nivou cijele Hrvatske. Okupili su se svi predsjednici mladih HSS-a od Varaždinske, Brodsko-posavske, Osječko-baranjske, Virovitičko-podravske, Koprivničko-križevačke, Sisačko-moslavačk te Bjelovarsko-bilogorske županije, a očekujemo oko 70 gostiju – rekao je Antonio Babec, predsjednik organizacije mladih HSS-a Bjelovarsko-bilogorske županije.

Skupu mladeži pridružio se i Branko Hrg, predsjednik HSS-a kao i lokalni čelni ljudi HSS-a Dinko Pirak, predsjednik županijske organizacije HSS-a BBŽ, Zdenko Kramarić, predsjednik Bjelovarskog ogranka HSS-a, te Miljenko Kurevija, vijećnik u Općini Veliko Trojstvo i domaćin okupljanja. Jedan novi član potpisao je pristupnicu za ulazak u HSS, a iskaznicu mu je uručio Branko Hrg, predsjednik HSS-a.

Povezani članci

newsend_hgk