Crosst.hr

Tomislav Karamarko na proslavi 25. obljetnice HDZ-a Garešnica

2015 Garesnica HDZ 1

Povodom obilježavanja 25. obljetnice osnivanja Hrvatske demokratske zajednice u bivšoj Općini Garešnica, održana je svečana sjednica Gradskog odbora HDZ-a Garešnica na kojoj je prisustvovao i Tomislav Karamarko, predsjednik Hrvatske demokratske zajednice.

Tomislav Karamarko čestitao je obljetnicu Garešničkom HDZ-u istaknuvši da mu je drago sresti ljude koji su prije 25 godina imali hrabrosti ući u HDZ i boriti se za samostalnu Hrvatsku.
– Bliže se parlamentarni izbori i HDZ je spreman, a spreman je i njihov kvalitetan gospodarski program prilagođen hrvatskim uvjetima. Potreban je zaokret, prema boljoj budućnosti, u ime koje je Karamarko jučer u Garešnici stranačke kolege i simpatizere pozvao na jedinstvo.

Karamarko se također dotakao loše gospodarske slike u Hrvatskoj, ali i proslave Oluje.
– Troškovi za Mimohod bit će veći od deset ili čak 12 milijuna kuna, što je u sadašnjoj gospodarskoj krizi nepotrebno. Proslavimo „Oluju“, veliki Dan hrvatske povijesti onako kako smo to dosad radili. Bit će vremena za mimohod, rekao je Tomislav Karamarko, predsjednik HDZ-a.

Informacije: garesnica.net

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.