Crosst.hr

Svečano obilježena 25.obljetnica osnutka Mladeži HDZ-a

2015 10 hdz 6

Uručene zahvalnice i priznanja utemeljiteljima Mladeži HDZ-a

U Zagrebu 3.listopada, 2015. godine u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma Mladež Hrvatske demokratske zajednice obilježila 25. obljetnicu osnutka.

Četvrt stoljeća Mladeži HDZ-a bila je prigoda da se okupe veterani i utemeljitelji Mladeži HDZ-a na Nacionalnoj razini. Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko i predsjednik mladeži HDZ-a Josip Bilaver uručili su zahvalnice i priznanja utemeljiteljima Mladeži HDZ-a za ostvareni izniman rad tijekom proteklih godina.

Bjelovarski pisac i publicist Mate Ćurak jedan od članova Inicijativnog odbora za osnivanje Mladeži HDZ-a na Nacionalnoj razini iz 1989. godine i prvi predsjednik bjelovarske mladeži prisustvovao je na svečanom obilježavanju 25. obljetnice osnutka Mladeži HDZ-a. Mate je dobitnik i priznanja.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.