Crosst.hr

Stranka umirovljenika održala izbornu skupštinu

hsu bjelovar izborna skupstina 1

Bjelovarska organizacija Hrvatske stranke umirovljenika prošlog je petka održala izbornu skupštinu ogranka ove stranke, a za novog predsjednika izabran je Nedjeljko Kuštović.

Potpredsjednici će biti Stjepan Barberić i Josip Testijan, dok su za članove Gradskog odbora izabrani Josip Kraljec, Ivan Kerekeš, Marija Šoš i Dušanka Jasić. U nadzornom odboru će biti Dragutin Petreković, Marijan Ileković, Milenko Mijakić i Branka Đedović.

Skupštini je prisustvovao kao izaslanik predsjednika stranke Zlatko Barila, predsjednik Županijskog odbora HSU, dok su gosti na skupštini bili Antun Korušec, bjelovarski gradonačelnik i Lidija Novosel, zamjenica gradonačelnika te Zdenka Henc, predsjednica ABB.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.